Priprava
1
V skledi zmešajte Beamy brezglutensko mešanico z 250 ml vode in 2 žlicama olja. Dobro premešajte, dokler masa ne postane gladka. Maso pustite počivati nekaj minut v hladilniku.
2
Oblikujte 4 polpete in jih specite v ponvi na srednji temperaturi, dokler ne postanejo zlato rjavi na obeh straneh.
3
Proti koncu pečenja na vsak polpet položite rezino chedar sira in pustite, da se stopi.
4
V ponvi segrejte žlico olja na srednji temperaturi. Dodajte narezano čebulo in jo pražite 5-7 minut, dokler ne postane mehka in zlato rjava. Dodajte balzamični kis in pražite še nekaj minut, dokler čebula ne karamelizira.
5
Brezlutenske bombetke prerežite na pol in jih popecite na isti ponvi kot polpete, da postanejo hrustljave.
6
Na spodnjo polovico vsake bombetke nanesite BBQ omako. Dodajte list solate, polpet s topljenim sirom, paradižnik, karamelizirano čebulo in po željiše malo omake. Pokrijte z zgornjo polovico bombetke.